dilluns, 14 de març del 2011

Èpica victòria de l'ILLA DE RODES RAID TEAM!!!


Fantàstic resultat de l'equip Illa de Rodes Raid Team a la primera prova de la Copa Catalana de Sprint Raids Fcoc!! 10 hores i 27 minuts d'intens esforç sota una pluja incessant!
Resultats
Fotos

CRÒNICA DE LA CURSA

A les 8 del matí ,a la població de Sant Gragori, inciàvem el primer sector en BTT de 24 kms i 800 m de desnivell positiu amb un total de 5 balisses d’orientació per trobar.

Al cap de 2 hores i mitja l’equip del ILLA DE RODES RAID TEAM arribava en primera posició al control de canvi de Sant Martí de Llèmana amb tres equips enganxats al seu darrera.

Iniciàvem la secció de 5 kms i 200 m desnivell positiu patins en línia de manera accidentada ja que degut a la forta pluja la haviem de realitzar correns.

Una hora més tard inciàvem el que seria la secció crítica del raid amb 14 kms i 700 m de desnivell positiu de treking amb 6 balisses d’orientació per trobar. En aquesta secció és on l’equip rosinc va començar a marcar les diferències gràcies a una impecable orientació i un ritme sempre constant.

Aquesta secció contenia un rappel de 50 metres en un penyasegat de la serra de Finestres que vam realitzar sota una intensa pluja i fort vent.

Al cap de 6 hores arribàvem al control canvi per iniciar el següent tram en BTT, 32 kms i 400 m de desnivell positiu, que incloia una prova de tir amb arc al poble de Canet d’Adri. Com us podeu imaginar en aquest secció les intenses hores de pluja vàren convertir els corriols en rius i els camins resultàven molts pesats per circular en BTT.

Quan portàvem unes 8 hores de cursa non-stop, tornàvem a la vila de Sant Gregori per inciar una secció d’orientació a peu de 5 kms seguida d’una secció d’orientació urbana en BTT de 7 kms i finalitzar amb una prva de 3 kms d’orientació urbana en patins en línia que vàrem haver de fer en BTT ja que , deprès de 10 hores de cursa, seguia ploguent de manera intensa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada