dimarts, 20 de setembre del 2011

Primer èxit del planter!!!

El passat 3 de setembre en Ferran i en Lluís es varen proclamar guanyadors de la primera edició del Raid Costa Brava en la categoria d’iniciació.
El raid va començar amb una “ortofoto” pels carrers de Castell d’Aro, una prova que ens va donar alguns maldecaps i que va fer que sortíssim la primera part de BTT en una posició força endarrerida. Tot i això, a causa de la duresa de la primera part de la cursa, varem anar guanyant posicions. Sorprenentment vam assolir el liderat en el segon control canvi (posició que ja no abandonaríem),,, a més superant amb bona nota la proba de tir a l’arc on varem aconseguir 7 minuts de bonificació gràcies als 2 encerts aconseguits. A partir d’aquí i amb la pressió de saber-nos al capdavant varem imprimir un fort ritme durant la resta de la cursa incrementant paulatinament la distància amb la resta de participants. Això sumat a l’encert en l’orientació i les rutes seleccionades, va fer que arribéssim al control canvi 4 amb una distància de 18 minuts sobre el primer perseguidor....
La última part de la prova; “el costaring” va ser un regal visual ja que transcorria pel camí de ronda de Castell d’Aro,, zona d’extrema bellesa, i fisicament demanava un esforç extra ja que algunes de les balises es trobaven literalment enmig del mar, en sortints de roca.
Finalment vàrem completar la cursa amb un temps de : 3h57’ i una puntuacio total de 41 punts, superant de 8 punts al 2º classificat i en 9 als 3º.

Val a dir que per a nosaltres va ser una cursa molt neta, on varem saber mantenir la calma en els moments més complicats, corregir a temps els errors i ajudar-nos al màxim amb l’esforç conjunt i poder arribar a la meta de la millor manera.
Després de la decepció que ens va suposar l’abandonament al juliol del raid de Girona, el poder estar ara al calaix més alt del podi, va ser el millor regal possible, i el motiu per encarar amb més ganes les properes curses que vinguin.

Agrair a tot l’equip ILLA DE RODES que amb el seu recolzament i ajut, aquesta victòria no hagués estat possible.

Gràcies a tothom!!

Ferran i Lluís


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada