dissabte, 15 d’octubre del 2011

Triraid Ardenya: estrena d'un nou equip del planter!!

El passat dia 9 d'octubre es va celebrar el triraid de l'Ardenya amb la participació de l'equip de l'Illa de Rodes format pel Cèsar i Àlex. Era la seva primera participació en un raid i la seva actuació va ser molt destacable. L'objectiu primer era acabar i ho van fer amb nota. Seguiu així companys!!!

Triraid Ardenya

Bé! El primer que volem dir és que estem molt contents de formar part de l'equip de raids i també dels entrenaments que fem, i que.. es el primer raid, però no serà l´últim!!!

La veritat és que vam començar sense saber gaire cosa dels raids i tot ens venia de nou... Però la cursa començava en 30 min. i quan ja sabíem com anava tot, ja havia començat, llavors vam poder avançar alguns equips, però l'alegria va durar fins que ens vam donar compte de que no teníem LA TARJETA!! Per sort això va passar al final i una bona persona la va veure i la va recollir. Gràcies a això vam poder acabar puntuant. A part de les errades, acabar-lo era l'objectiu i ho vam aconseguir gràcies a la genial assistència del pare d'en Cèsar que s'ho va currar molt!! Aconsello a qui no ho hagi provat mai que s'animi perquè és tota una expèriencia!! Ara toca entrenar força i a per el següent!!! (Àlex Díaz)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada