divendres, 11 de juliol del 2014

Crònica del Raidaran


Ens plantàvem divendres a les 9 del matí a la línia de sortida amb els patins posats i amb moltes ganes de començar. Estàvem tots tres molt concentrats i ja només pensàvem en el que ens esperava durant aquets tres dies.

El primer dia de raid va ser un dia molt animadet, vam fer patins, bici, trekking, rafting, barranc i circuit de cordes. Moltes transicions que van ajudar a que el dia passés molt molt ràpid. Després de fer algunes seccions vam veure que el raid es plantejava molt molt dur i que això ens obligaria a abandonar alguna balisa per a poder acabar el raid. La primera nit va ser la més dura, vam combinar un tram de trekking amb una llarga bici amb molt de desnivell que ens duraria tota la nit. Durant la primera nit l'equip va respondre molt bé, passant algunes estones de molta son però solucionant el tema ràpidament.

Vam arribar al control canvi a les 10 del matí de dissabte, després de passar tota la nit amb bici, i la següent secció que ens tocava era l'etapa reina (trekking d'alta muntanya de 38km i 3200m de desnivell positiu). Va ser una de les etapes més dures de tot el raid, en Jaume a mitjans de l'etapa va patir moltíssim obligant a l'equip a fer una grandíssima gestió per a que es recuperes el més ràpid possible. En Tito i en Toni van ajudar a en Jaume carregant la seva motxilla un bon tall del trekking per a que es pogues recuperar i seguir endavant. El trekking es va allargar més del que els nostres raiders es pensaven i van arribar a les 4 del matí del diumenge. Van arribar molt cansats, amb els peus destrossats. En Jaume va ser el que més problemes de peus va tenir i això va obligar l'equip a parar una estona per dormir i intentar recuperar els peus d'els nostres cracks.

Després de descansar van decidir retallar en algunes seccions per a poder arribar al final del raid. En el següent control canvi vam aprofitar per curar els peus d'en Jaume i també per menjar una micona per agafar forces per arribar. I després de més de 50 hores de raid non-stop l'equip Sportful Illa de rodes raid team va arribar a la meta del Raidaran.

Agrair a tots els sponsors i col·laboradors el seu suport i també agrair molt especialment a la nostre assistència, en Quim Garcia i l'Ariadna López que ens van donar tot el suport i ens van fer la millor assistència que ningú ens ha fet mai! MOLTES GRÀCIES!

I també agrair moltíssim a les nostres families els seu suport abans i despres del raid. Sense vosaltres res d'això seria possible! GRÀCIES!!

I per últim donar les gràcies a tots els nostres amics que ens van estar seguint desde casa i donant-nos ànims pel whatsapp de l'assistència! GRÀCIES A TOTS!!

Ara toca descansar i pensar ja ens nous projectes i noves il·lusions!

AMUNT SEMPRE AMUNT...

                                                                                                                              Text: Jaume Garcia 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada