dimecres, 2 de novembre de 2011

Entrenament especial novembre: Patins i Via FerradaAquest dimarts 1 de novembre vam fer el segon entrenament especial de l'equip de raid Illa de rodes.
Vam quedar tots a les 9 del matí al Decathlon, un cop ja hi erem tots vam anar cap a França direcció Le Barcarès, però la primera aventura no la vam viure arribat a la via verda sinó a la frontera, quan ens van parar un control de la Gent d'Armerie i ens van demanar la documentació, va ser un enrenou perquè una persona va oblidar-se-la i el van fer tornar cap a la Jonquera, n'erem un de menys i encara no haviem arribat, un cop passat aquest control vam continuar mitja hora més fins arribar a Le Barcarès, vam arribar al voltant de les 10 i escaig, al arribar vam menjar i beure quelcom, ens vam posar els patins i a patinar 15 Km d'anada i 15 de tornada, vam patinar per una via verda que passava paral•lela pel riu Agly, la via estava en bon estat i no era gaire complicada.
Un cop acabada la via verda vam fer una volta molt petita corrents per la platja i vam dinar. Al acabar de dinar i d'escoltar algunes batalletes, que explicàven els que havien fet el cicle anys anteriors, vam tornar ha agafar el cotxe direcció Saint Paul de Fenouillet, on allà ens esperava la via ferrata La Panoramica.
Després d'estar 45 minuts al cotxe vam arribar a la via ferrata, que pel meu gust va ser força impressionant, i per la gent que no havia fet mai una via ferrata, com el meu cas, doncs no era molt complicada. La vam pujar tots sense gaires complicacions i no hi va haver cap mal de cap. El més complicat per mi va ser baixar, ja que es va fer fosc i casi ningú portava frontal i no es veia res, però tot i així tampoc no va ser gaire difícil, ningú es va fer mal i tothom feia bona cara.
Vam arribar al principi de la cresta cap a les 19:30, allà ens vam despedir de la gent que anava a altres furgonetes i vam tornar cap al Decathlon deixant enrera una gran experiència.
Text: Arnau Xampeny Higueras.
Fotos: Cesk Torrent.

Patins en línea i via ferrada a França from Cesk Torrent on Vimeo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada