divendres, 11 de gener del 2013

RUTA 28 + ascensió al Bassegoda a peu

Dilluns 7 de gener del 2013, en Cesc i en Toni ens trobem a Lladó a les 8.30 del matí. El repte és prou important, ruta 28 Salines-Bassegoda, no més apte per experts: 70 kms amb més de 2000 metres de desnivell positiu. La motivació és molt gran!
Iniciem la ruta amb pujada per variar. Ens esperen dues pujades importants fins arribar a Albanyà. Un cop allà, després de creuar el riu (ens queden els peus xops; sort que el dia és boníssim!! Quina calor!!), inicíem la pujda forta del dia. Més de 800 metres de desnivell positiu amb pujades criminals!! Déu n'hi do!!
La ruta passa pel coll de Bassegoda, però nosaltres continuem més amunt fins que la ciclabilitat ens ho permet. Després amaguem les bicis i cap al cim del Bassegoda passant pel pas equipat, una grimpadeta. El premi: unes vistes espectaculars!! Visibilitat total!! Des de la costa als Pirineus!!
Descansem i avall que fa baixada!! Tot el que havíem pujat, ara de baixada per una pista pedregosa i finalment per una pista pavimentada per Lliurona. Quines plegades a cada corba!!!
Arribem a LLadó després de 6 hores de ruta. Quina gana!! I quin tiberi!!! La iaia d'en Cesc ens treu menjar i menjar!! I vinga a menjar i menjar al costat de la llar de foc!! MMMMmmmmmm!! Gràcies!!

Text: Toni Muné.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada