dimarts, 30 de setembre del 2014

Raid Sierra de Espadán: Satisfacció!!!

El més de juliol l'equip de tecnificació de l'Escola de Raids de l'Illa de Rodes Raid Team presentava un equip al Raidaran començant així a encarar nous reptes que ens demanaven els joves que volien participar en raids més llargs i exigents. En aquella ocasió l'equip va respondre al repte i va aconseguir acabar el raid i com a premi; un meritori tercer lloc. Aquell equip l'integrava un jove de 20 anys, en Jaume García.
Aquest cap de setmana Lliga Espanyola, el raid Sierra de Espadán, a la Vall d'Uixó - Sagunt. Per què aquest raid? Doncs perquè estava relativament a prop (4 hores) i l'organització garantia un excel·lent raid, i així, va ser!! Felicitar molt molt i molt a l'organització perquè sabem el sacrifici que costa organitzar un esdeveniment així!!!
L'equip, amb el jove Francesc Torrent (20 anys), en Tito (amb 2 anys d'experiència) i en Toni (el Capità) es va presentar al Raid molt motivat i amb molta il·lusió. Molts equips amb una dilatada experiència, noms il·lustres, gran ambient, una organització bolcada, un temps inestable que ens va acabar respectant i un llibre de ruta que ens feia molt respecte; amb un treking de 30 kms que feia por, molts canvis de disciplina (amb ganes de fer l'espeleo-caiac) i una orientació en btt nocturna determinant.
Comença el raid i tothom surt al màxim!!! I així durant 15 hores!!! Brutal treball en equip (l'essència d'aquest equip) que ens permet superar les adversitats i mantenir-nos en el grup capdavanter!! L'exigència física i mental és màxima. Els ànims i el sacrifici dels companys fan tirar l'equip endavant. Ens venen al cap tots els ànims rebuts els dies anteriors que fan que l'equip lluiti i tregui les forces d'on no n'hi han!! Arribem de nit a l'increïble secció d'espeleo-caiac vius i en una gratificant 4a posició. Meravellós tram neutralitzat per gaudir d'un espai únic!! Inoblidable!!! Després del mini-descans seguim amb una exigent orientació en btt a les fosques!!! Seguim al nostre ritme sense gaires errors i aconseguim fer tots els punts de l'etapa amb un marge d'una hora i mitja pel tancament; èxit total!! I com a premi en 2a posició!! Esgotats gaudim del moment però ja pensem en la recuperació que en 7 hores comença la segona etapa!!! L'endemà ens llevem molt castigats per l'esforç realitzat però ens queda l'últim esforç. L'equip es mentalitza per no fer errors, anem 2ons amb 50 minuts sobre els tercers, els primers estan molt lluny!! Tenim un gran resultat a prop. L'etapa del diumenge és molt curta, unes 2 hores. Aconseguim mantenir el podi amb una 4a posició a l'etapa, tot i els problemes mecànics.
Magnífica estrena de l'equip en un impagable raid de Lliga Espanyola!! Amb un organització esplèndida i un gran companyonia entre els equips!!

L'equip de tecnificació agaraeix l'esforç de tots els seus col·laboradors: Institut Illa de Rodes, Sportful, Skkayak, Hoko-esport, Bicis a punt, Berdi, Motos i Bicis Ullastres, Esportèc, i a totes les persones que fan que això pugui ser possible!!

Text: Toni Muné.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada