dimarts, 14 d’octubre del 2014

El meu primer entrenament especial: Alberes Extrem (Especial Octubre)


L’energia, les ganes, la força, el companyarisme que es viu en aquest equip és espetacular.
Crec que no hi ha cap  esport, activitat, prova o institució que expressi més i millor les qualitats que aquesta escola de raids demostra dia darrera dia. El diumenge passat va ser el meu primer entrenament amb l’equip. No hi eren tots, a alguns els coneixia, però als que no coneixia es van comportar com si portessim tota la vida sortin junts amb bici.
Experimentar noves sensacions com les que vaig tenir, sensacions que jo mai havia imaginat que podría arribar a sentir, només en la primera primera sortida, no em vull n’hi imaginar al que em depara al futur.
Actituds com quan en Jaume després de fer 4 hores de cotxe per venir a entrenar, al arribar dalt  la cresta frontarera, abans de fer el porteig i  quan una company no podía més, es va oferir per acompanyar-lo. Això és quelcom espectacular, que poquíssima gent pot fer. En aquest equip no tens la sensació de ser una molestia, encara que ells estiguin dalt la muntanya esperant, amb vent, pluja, neu… és indiferent.  Quan tu arribes ells estan orgullosos de tu, i haver esperat 10min allà, els hi és indiferent. Això són accions humanes que es troben a molt pocs llocs.
A molta gent l’hi he explicat el que he fet, i tots diuen: estàs sonat, això és de bojos. Ara hi penso:  jo també he dit aquesta frase. Al veure aquest grup humà tan enorme i saber que estaràs 5,6,7,8,9 hores amb ells on cada segon que passa et sorprenen més, és el que mereix arribar mig mort i dir “el pròxim dia més i millor!!.”

Marçal 


Especial BTT les Alberes, tunel i Torre Madeloc. 55 kms treballats, 1700 d+,  quasi 8 hores per una ruta de gran qualitat estètica però amb un gran desgast físic i tècnic, molt de corriol xungo i molt de porteig. Això sí amb grans moment de btt radical i grans paisatges entre la boira.
Ruta BTT dee molt compromís a la recerca dels llocs més macos i recondits de la Serra de les Alberes: Espolla, el castell de Requesens, la fageda d'alçada, els lloms d'herba fronterers, la baixada d'herba cap al bosc de Colomates, el corriol del tunel de les Alberes i la Torre Madeloc tornant pel Coll de Banyuls.
Molt bona feina dels components de l'equip de raids en una ruta d'aquesta exigència amb un excel·lent esperit d'equip. Felicitats!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada