dimecres, 8 d’agost del 2012

Seguim competint

Senyors i senyores, ha semblat un mes de Juliol on l'equip ha estat parat, alguns han pensat: o que bé per fi estan una mica quiets sembla, altres han pensat: uii mala senyal... Doncs exacte mala senyal! Tot i no haver tingut temps per publicar res en el blog l'Illa de Rodes mai s'està quiet.

Amb la participació en el staff de la TRAIL ANETO del capità Toni Muné i el  "pocoyo" Ruben Lamas de corredors escombra, on van fer una gran feina i han fet un entreno impressionant que ja estem tremolant tots els altres, llastima de la lesió del turmell a últim moment d'en Ruben, on no va poder acabar de fer els últims km, però ara ja està tornant a pedalar!

També destacar que la joventut no s'està quieta, amb la participació d'en Ferran Díaz el dia 14 de juliol a la nocturna de Figueres (8km) on va fer un temps de 30min, col·locan-se una 7éna posició en categoria absoluta i el recent cap de setmana, dia 5 d'agost en la seva primera triatló de muntanya fent una 18éna posició amb un temps de 1h 16min. L'altre que tampoc para, en Cesc Torrent, on va participar el passat 12 de Juliol a la cursa BTT de Villaür, amb un recorregut de 35km i 600m de D+ es va penjar una 25éna posició amb 1h 55min; tambè la participació a la cursa nocturna de Vilajuïga, amb un recorregut de 8km i 150m de D+, on va fer un temps de 34min i una 5éna posició.

Molt contents dels resultat obtinguts en aquestes curses, darrera d'això hi ha incalculables entrenaments, tot i que aquestes curses només eren preparacions per les bones, en aquest cas el raid de Tarragona de la (FCOC) el dia 25 d'agost on participaran en Toni i en Rúben i el Costabrava Raid ( FEEC) el dia 1 de setembre on participaren en Ferran i en Cesc.
 
Aquí deixo una petita crònica de la triatló d'en Ferran:
El diumenge dia 5 d'agost em vaig despertar ben aviat per anar cap a Portbou on s'hi disputava la seva triatló de muntanya. La triatló consistia en 600 m nedant, 15 km de bicicleta i 2,5 km de running. Un bon repte per a demostrar tot allò après en les dures setmanes d'entrenaments! 
Vaig arribar a Portbou on allà em vaig trobar amb el meu company i futur membre de l'equip de la següent temporada, Jaume Garcia. Les primeres paraules que vam intercanviar van ser "Quins nervis!", però com ens agrada sentir aquesta sensació!! Després de dirigir-nos als boxes i de tenir-ho tot preparat, els 100 triatletes participants ens vam acostar a la platja esperant el tret de sortida. 
Al principi va fer-se difícil trobar una bona posició dins l'aigua ja que allà tot eren cops i patades. No obstant, al cap de pocs metres vam agafar un bon ritme. L'únic problema que vaig tenir va ser que en un moment donat, em vaig desorientar i vaig aparèixer 100 m fora dels límits del circuit (llavors sí que vaig patir per a tornar ràpidament cap a la ruta fixada). Un cop fora de l'aigua, vaig fer una transició molt bona (gràcies a l'experiència adquirida en els raids). Així, montat a la bicicleta vaig començar a escalar les posicions perdudes a l'aigua. Era un circuit de pujada, bastant corredor, tot i que al final hi havia uns "repexons" força durillos. Després d'això vam fer la baixada directa cap a boxes novament; tocava, per últim, fer la prova dels 2,5 km corrents. Aquest era el tram que millor se'm donava i no el vaig desaprofitar.
Al final vaig acabar la triatló molt content per la meva 18ena posició, amb un temps d' 1 hora i 16 minuts, i també satisfet de veure bons resultats de totes aquestes setmanes de preparació per la prova. En Jaume Garcia va quedar en la 37ena posició, amb un temps d' 1 hora i 22 minuts, un resultat molt bo per a ser la seva primera triatló. 


Ferran Díaz, Illa de Rodes Raid Team.
Cesc Torrent, Illa de Rodes Raid Team

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada