diumenge, 20 d’octubre del 2013

ESPECIAL BANYOLES


A les 10 del mati començavem a pedalar a tocar l’estany de Banyoles. El mes dificil ja estava fet:aconseguir que més de 15 nous components de l'equip de raids i les seves btts arribessin al punt de sortida...buffffffff, sort de la il·lusió que hi posem tots.
La primera secció de l'entrenament transcorre pels turons que envolten l’estany de Banyoles: rampes molt fortes de pujada, grans miradors i corriols força tècnics.
Els nanos s'esforcen al màxim en cada pujada i es regalen en cada  corriol de descens. En Vilarrassa surt volant als 20 metres del primer descens per pista, tot correcte.
Deu n'hi do quina horeta i mitja de btt que ens han ofert el Tito, en Toni i la Jenny ( els locals de Banyoles). Enllacem amb una secció d'orientació a peu per parelles per trobar 10 balises en 40 minuts en format score. La majoria molt bé, la parella Georges/Lewis han volat per fer 18 min.
Reprenem les btts per apropar-nos al paratge de les Estunes, unes baumes i esquerdes molt curioses i que ens serveixen per consolidar la nostra tècnica de rapel: rapel penjat d'arbre amb pe
èndul i rapel dins d'una escletxa. També fem una mica de mini-espeleo dins de les escletxes i tir amb arc.
Després de 4 hores de feina tornem amb les btts fins a la zona de picnic del llac de Banyoles per gaudir del dinar cooperatiu, alguns s'ho han currat més que d'altres però tots ens hem atipat com bacons.
Esperem que hàgiu gaudit de l'espectacle, ens veiem en el camí!!!

Text: Sapere Aude.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada