dimarts, 12 de novembre del 2013

Raid C.E.M. El Papiol


El passat 26 d'octubre dos equips de l'equip Illa de Rodes Raid Team van participar en el Raid CEM Papiol. Tres noies: Jenny, Ari i la nova incorporació; la Clara, formaven un equip i l'altra els dos cosins: Tito i Toni s'estrenaven competint junts.

Crònica organització:

La categoria aventura tenia un recorregut més exigent, tot score, i dissenyat perquè realitzar tot el raid fos possible però difícil, a l’abast només dels primers equips.  Així que la gran majoria d’equips haurien de decidir estratègicament quines seccions volien prioritzar i gestionar adequadament el seu temps per aconseguir el màxim dels 100 punts del raid abans del tancament de meta. 

A les 9h prova sorpresa i primera secció de btt amb 13,5Km i +290m, que per alguns equips ja es va allargar uns quants Km més.  Després de passar per la zona del salt d’aigua, pujada fins a Santa Creu d’Olorda i baixada fins l’Ermita de la Salut on el GEPS de Sant Feliu havia preparat un rogaining de 6Km i +250m, amb slackline i prova de memòria. 


La secció 3, BTT-O de 15,5Km i +570m va servir per marcar les diferències entre diferents equips atesa la duresa de la pujada i els corriol espectaculars i més tècnics de baixada que portaven els equips al pavelló, punt d’inici del raid. Avituallament, agafar el material necessari i cap a les Escletxes on els 2 primers equips, Illa de Rodes Raid Team i raidaventura.org internacional van arribar junts, van realitzar totes les proves del sector, cada equip en l’ordre que va decidir: patins, ràpel, tirolina, espeleo i el circuit de les escletxes.  


La 5ª i darrera secció era un treking de 7Km i +250m pujant i voltejant el Puigmadrona amb proves de punteria i orientació per rumbs per acabar al pavelló amb tir amb arc ja amb el temps neutralitzat.  


Finalment, en categoria aventura es va imposar l’equip Illa de Rodes Raid Team que va realitzar tot el recorregut complet.  En segona posició l’equip raidaventura.org internacional que per no realitzar el canvi horari va arribar a meta 1h abans del tancament deixant-se així 15 punts. En tercera posició l’equip Raid Team, que després d’una bona temporada sense disputar raids tornava a posar-se les botes.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada