dimecres, 13 de novembre del 2013

Rogaine del Cap de Creus

Aquest passat dissabte en Cesc i en Toni participàvem al Rogaine del Cap de Creus; jugàvem a casa. Per un cop no ens havíem de llevar molt aviat!!

Ens trobem al Port de la Selva a les 9h per esmorzar i preparar el rogaine. El rogaine consisteix en realitzar el major número de punts en 6 hores. L'organització et dona un mapa amb unes 45 fites amb diferent puntuació i tu has de fer la millor estratègia segons les teves habilitats tècniques i físiques.

A les 10.40 s'entreguen els mapes i tenim 20 minuts per decidir l'itinerari. Fa una mica de fresca, bufa la tramuntana i sabem que el terreny és dur i feréstec. Decidim fer primer la part interior del mapa i allunyar-nos unes tres hores del punt d'inici i després tornarem per la costa.

L'inici és molt dur amb una pujada molt dura plena de matolls amb punxes. Ja vèiem que la cosa serà dura, el sotabosc és molt més espès del que pensàvem. En Cesc a la primera pujada ja nota la seva inactivitat el cap de setmana anterior afectat per un virus. El Rogaine penso que se li farà llarg i així és... 

A partir de les tres hores ja li apareixen les primeres rampes que no el deixaran fins al final. Però com és habitual amb ell ho lluita moltíssim; quin esperit de sacrifici!! És un fora de sèrie.

A mig rogaine hem de reduir les nostres ambicions i variar l'estratègia i retallar el nostre itinerari. Un parell d'errors d'orientació ens han fet perdre temps juntament amb zones molt verdes que han augmentat la duresa de la competició.

Finalment arribem 1 minut abans del tancament de meta amb les forces molt justes. Amb un gust agredolç: decebuts amb l'itinerari realitzat i contents amb l'esforç realitzat. Aconseguim una desena posició molt meritòria vist el nivell dels equips participants.

Text: Toni Muné.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada