divendres, 29 de novembre del 2013

Raid Popular Caldes de Montbui

Les “vailetes” de l’Illa de Rodes Raid Team (Ariadna i Jenny),  el dissabte 23 de novembre, teníem previst participar al raid d’aventura de Caldes de Montbui, però per culpa d’una lesió, vam haver de fer un canvi d’última hora i passar a anomenar-nos “vailets”.
A les 7:30 del matí, ja estàvem al pàrquing del camp de futbol de Caldes, muntant bicis i preparant tot el material que necessitaríem per la gran jornada. I sobretot, estàvem intentant no quedar glaçats pel fred.
A les 8:00 tocava el breafing i, un cop vam tenir el mapa, començar a decidir quina seria la millor ruta. En aquests moments vam tenir algun dubte sobre si triar el camí que semblava fàcil o aventurar-nos per corriols. Per sort, vàrem ser prudents i això va significar avançar a molts dels equips.
A les 8:30 els 30 equips de la categoria aventura ja començàvem a pedalar. Amb una immillorable orientació varem arribar tercers al control canvi i això va fer que ens motivéssim encara més per donar el millor de nosaltres i poder quedar en una molt bona posició.
Sabíem que anàvem molt bé de posició però no gaire bé de temps, per tant, vàrem decidir deixar tres balises que ens quedaven molt lluny i assegurar poder realitzar les proves següents i arribar a temps a la meta.
Llavors tornava a tocar agafar les bicis i per últim una cursa d’orientació urbana on havíem de respondre un seguit de preguntes i realitzar proves especials (slackline, tir amb arc, ràpel de 25 metres i electron).
Amb un esprint final i rampes a les cames de la vaileta de l’equip, vam arribar a les 15:00 en punt a meta. Llavors un bon entrepà de botifarra i a descansar mentre esperàvem els resultats.
Finalment ho vam saber: 3r de 30 equips!!! Vam pujar a buscar el premi i cap a casa amb un somriure d’orella a orella i un mal a les cames impressionant.

Si mirem les classificacions a dia d’avui, sortim com a quarts. Suposem que devien tenir algun problema amb la puntuació de l’equip que surt com a tercers. Però bé, tercers, quarts... el més important és que vam poder gaudir d’un gran raid.

Text: Jenny Triviño.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada