dimarts, 18 de febrer del 2014

Especial febrer: Coastering + Ferrata Cala del Molí.

Dimecres 12 de Febrer del 2014, podria ser un dimecres qualsevol però avui fem la primera ferrada de aquest any a Sant Feliu de Guíxols, combinat amb 8 km corrent pel camí de ronda.
Quedem al Decathlon de figueres en Pineda, l´Alfons, Pere, Yasin, Sergio i jo, un cop tots junts anem cap a Girona a buscar el nostre capità en Toni. Arribem a Sant Feliu on trobem una tarda solejada de Febrer però amb un vent fred que fa que la sensació tèrmica sigui freda, ens canviem i fem el tall del camí de ronda, recorregut bastant planer però amb alguna part amb bastants esglaons. Una hora i quart corrent amb boniques vistes i els esglaons de pujada que fan tremolar les nostres forces.
Després de córrer ens equipem per fer la via ferrada, ens assegurem que portem tot el material i que estigui bé posat. Avui venen nous components de l’equip algun dels quals es la primera vegada que fan una ferrada, segur que els agradarà molt! Toni decideix intercalar els raiders nous amb els més experimentats per seguretat i comencem… Una via molt diferent a les que normalment fem, ja que fer una ferrada a la vora del mar és una sensació totalment diferent a fer-la a la muntanya però igual de gratificant. Hem trigat una hora i mitja en fer la via, on se´ns ha fet de nit i hem acabat tots posant els nostres frontals per poder acabar-la. Una ferrada variada, fàcil, diferent i preciosa que segur que alguna vegada tornarem a fer.

Text: David Solís

FOTOS

https://plus.google.com/photos/100229284653611578277/albums/5981695622764095057

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada