divendres, 11 de juliol del 2014

El projecte Raidaran: un repte, una il·lusió!!! Un pas més en l’evolució de l’Escola de Raid d’Aventura.



La filosofia de l’Escola de Raid d’Aventura Illa de Rodes és la formació integral dels seus raiders. Començant per la base de l’escola formant els nous raiders en les diferents disciplines i participant en el seu primer raid fins a oferir als joves més ambiciosos la possibilitat de participar en els raids més reconeguts.

L’Escola dona molta importància als valors i la forma de com es fan les coses.

El projecte Raidaran ha nascut de l’entusiasme dels joves per participar en reptes més grans. En aquest cas, participar en un raid non-stop internacional: el Raidaran.

L’equip: una barreja de veterania i joventut, d’experiència i ganes d’aprendre! format per Jaume Garcia (la joventut), en Tito Cobacho (la Força) i en Toni Muné (el Capità)  i el gran manager Ruben Lamas. Es plantejava el repte fa 5 mesos. I deprés de cinc mesos d’esforç i entrenament ja podem dir que hem participat en el Raid més espectacular i viscut una experiència inigualable.

Els nostres cossos van resistir 43 hores non-stop, sense parar a dormir, enfrontan situacions adverses; fred i boira en el primer trekking, no trobar un punt de control, superar un barranc de nit, guanyar la son de la primera nit, aixecar-nos després d’una caiguda amb btt, superar un trekking d’alta muntanya llarg i dur de 18h, superar una situació límit quan estàvem perduts de nit amb la possibilitat de quedar-nos sense llum, etc. que gràcies a l’esperit d’equip vam superar.

Estem molt orgullosos d’haver aconseguit els nostres objectius proposats en el Raidaran:

- Acabar el primer raid NON-STOP (Primera participació).
- Obtenir un bon resultat; finalment en 3era posició.
- Oferir l’oportunitat a un jove raider a participar en un raid NON-STOP de la European Series in Adventure Racing.
- Ser un referent per l’Escola de Raids d’Aventura Illa de Rodes.

Durant l’última setmana es van afegir al projecte com asistencia l’Ari López, que ha fet varis raids amb l’equip, i en Quim Garcia, 18 anys i format a l’Escola. Sense la seva presència no podríem haver realizat el repte. Grandíssima tasca realitzada; preparant-nos el material, el menjar i la beguda, dormint poques hores en la interminable espera entre secció i secció, etc.

Gràcies a totes les persones que han col·laborat en el projecte i a tots els patrocinadors i col·laborados mil gràcies!!!

Després de l’èxit d’aquesta primera participació, ara toca pensar en nous reptes!!!


Text: Toni Muné



Crònica Raidaventura.org

Crònica David Tarrés

Crònica Albert Roca

Crònica Arnau Julià

Fotos Raul Comino


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada