dimecres, 15 de maig del 2013

Raid de Cerdanyola del Vallès


El dia 11 de maig, dues de les “vailetes” de l’ Illa de Rodes RaidTeam (Ariadna Lòpez i Jenny Triviño) vam participar al raid d’aventura de Cerdanyola del Vallès.


La prova consistia en poder superar, en quatre hores, un seguit de proves: orientació btt, orientació a peu, tir amb arc, slackline,tirolina, ràpel i elèctron (aquest nom al principi ens va espantar una mica; elèctron, elèctric…??!! Però simplement consistia en pujar per una escala metàl·lica).

Tot va anar segons el previst; alguns petits errors en l’orientació, alguns buffff però estem molt contentes del resultat. I també ens ha quedat molt clar que hem de practicar slackline (la prova va anar fatal).

En fi, que vam cometre alguns errors en la orientació btt cosa que va suposar que alguns equips ens adelantessin, però finalment vam aconseguir una merescuda primera posició, si tenim en compte els equips femenins (només n’hi havia dos), i de la classificació general… setena posició (i no ens van bonificar per ser noies. Que quedi clar!).

I ara, a continuar entrenant que el dia 1 de juny tenim el següent (St. Cugat del Vallès).

Les fotos i la classificació la trobareu aquí: http://campbaseraidseries.blogspot.com.es/

Jenny Triviño

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada